nieuws

Nieuwbouw honderd chalets in Zorgvlied

bouwbreed

zorgvlied – Recreatiepark Groot Bartje in het Drentse Zorgvlied ondergaat een ingrijpende facelift. De huidige stacaravans worden door aannemer Maat vervangen door de nieuwbouw van honderd chalets. Ook het receptiegebouw op het tien hectare metende recreatiepark krijgt een ingrijpende facelift. De totale operatie moet in april 2004 zijn afgerond. Met de miljoeneninvestering in chalets wordt […]

zorgvlied – Recreatiepark Groot Bartje in het Drentse Zorgvlied ondergaat een ingrijpende facelift. De huidige stacaravans worden door aannemer Maat vervangen door de nieuwbouw van honderd chalets. Ook het receptiegebouw op het tien hectare metende recreatiepark krijgt een ingrijpende facelift. De totale operatie moet in april 2004 zijn afgerond.

Met de miljoeneninvestering in chalets wordt gemikt op de vakantieganger, die niet in een tent wil en een bungalow te duur vindt. Volgens pachter Hogenboom, die in totaal in Nederland, België en Duitsland ruim zestig vakantieparken beheert, zit in dat middensegment nog steeds groei. Alle bouwvergunningen voor de nieuwbouw zijn rond. Bouwer Maat kan in februari beginnen.

Reageer op dit artikel