nieuws

Lichte lashelm dempt razendsnel lichtflits

bouwbreed Premium

hoofddorp – De automatische lashelm van Mach schakelt in een luttele 0,0005 seconden na het ontsteken van de lasboog het filter voor het kijkvenster in. Volgens leverancier De Vlamboog uit Hoofddorp ondervindt het oog geen last van een lichtflits. De gebruiker kan de lichtgevoeligheid instellen en de openingssnelheid vertragen. Lichtgevoeligheid is van belang voor processen […]

hoofddorp – De automatische lashelm van Mach schakelt in een luttele 0,0005 seconden na het ontsteken van de lasboog het filter voor het kijkvenster in.

Volgens leverancier De Vlamboog uit Hoofddorp ondervindt het oog geen last van een lichtflits. De gebruiker kan de lichtgevoeligheid instellen en de openingssnelheid vertragen. Lichtgevoeligheid is van belang voor processen waarbij op een (zeer) laag amperage wordt gelast. Slaat de helm niet dicht dan raken de ogen geïrriteerd. Een vertraagde openingssnelheid voorkomt irritatie door nagloeiend materiaal. De helm weegt 458 gram en werkt op zonnecellen.

Reageer op dit artikel