nieuws

Klimakon bijna in armen van Feenstra

bouwbreed Premium

lelystad – Feenstra Verwarming staat op het punt per eind december Klimakon in Lekkerkerk over te nemen. De 35 personeelsleden van het bedrijf werkten afgelopen jaar een omzet van 3,5 miljoen euro bij elkaar. Klimaton verzorgt het onderhoud van 10.000 woningen. Met de overname van Klimakon groeit het aantal woningen waar Feenstra een oogje in […]

lelystad – Feenstra Verwarming staat op het punt per eind december Klimakon in Lekkerkerk over te nemen. De 35 personeelsleden van het bedrijf werkten afgelopen jaar een omzet van 3,5 miljoen euro bij elkaar. Klimaton verzorgt het onderhoud van 10.000 woningen.

Met de overname van Klimakon groeit het aantal woningen waar Feenstra een oogje in het zeil houdt tot 860.000. Afgelopen jaar nam de installateur uit Lelystad Veendammer Gasservice en Van der Put uit Dinteloord over. In 2001 en 2002 groeide de familie van Feenstrabedrijven met zeven ondernemingen.

Reageer op dit artikel