nieuws

Huizenbouw in Leidsche Rijn Park

bouwbreed Premium

utrecht – Het gemeentebestuur van Utrecht zet de bouw van huizen in het Leidsche Rijn Park door. Maximaal 36 hectare van het 310 hectare tellende park zal worden volgebouwd met huizen in het duurdere segment. De meest omstreden locatie wordt tot na 2010 zeker niet volgebouwd. Het college zegt de huizenbouw nodig te hebben voor […]

utrecht – Het gemeentebestuur van Utrecht zet de bouw van huizen in het Leidsche Rijn Park door. Maximaal 36 hectare van het 310 hectare tellende park zal worden volgebouwd met huizen in het duurdere segment. De meest omstreden locatie wordt tot na 2010 zeker niet volgebouwd.

Het college zegt de huizenbouw nodig te hebben voor de financiering van het park. De woningen moeten in totaal 63 miljoen euro opleveren. Wanneer de bouw begint staat nog niet vast. De gemeenteraad moet nog instemmen met de plannen.

Reageer op dit artikel