nieuws

Glossy tijdschrift dubo voor consument

bouwbreed Premium

rotterdam – Vanaf dinsdag ligt het in de kiosk: Puur Wonen, een glossy magazine over duurzaam bouwen dat zich richt op consumenten. Het blad wordt uitgegeven door Aeneas uit Boxtel, dezelfde firma die ook het vakblad Duurzaam Bouwen uitgeeft. Voorlopig is het magazine zelfs een speciale uitgave van het vakblad. De bedoeling is dat het […]

rotterdam – Vanaf dinsdag ligt het in de kiosk: Puur Wonen, een glossy magazine over duurzaam bouwen dat zich richt op consumenten.

Het blad wordt uitgegeven door Aeneas uit Boxtel, dezelfde firma die ook het vakblad Duurzaam Bouwen uitgeeft. Voorlopig is het magazine zelfs een speciale uitgave van het vakblad. De bedoeling is dat het twee keer per jaar in de schappen ligt.

Volgens hoofdredacteur A. van Hal is het idee min of meer toevallig ontstaan. Duurzaam Bouwen nodigt regelmatig gasten uit om voor een editie de hoofdredactie te voeren. De directeur van Vereniging Eigen Huis stelde de voorwaarde dat haar achterban er iets aan moest hebben. Zo ontstond het idee voor een consumentenblad. Aangezien de adverteerders blijkbaar ook een gat in de markt zien, is besloten tot een consumentenglossy. Een nummer kost 5,95 euro.

Reageer op dit artikel