nieuws

Euro Index breidt meetprogramma uit

bouwbreed Premium

alphen aan den rijn – Euro Index uit Alphen aan den Rijn introduceert een reeks elektrotechnische test- en meetaccessoires als testpennen, krokodillenklemmen en meetsets. Alle meet- en testsnoeren hebben een siliconenmantel voor een hoge gebruikstemperatuur. De accessoires voldoen aan IEC1010 CATII/III 1000V en IEC1010 CAT III 600V. De voorzieningen hebben een aanraakveilige aansluiting van 4 […]

alphen aan den rijn – Euro Index uit Alphen aan den Rijn introduceert een reeks elektrotechnische test- en meetaccessoires als testpennen, krokodillenklemmen en meetsets. Alle meet- en testsnoeren hebben een siliconenmantel voor een hoge gebruikstemperatuur. De accessoires voldoen aan IEC1010 CATII/III 1000V en IEC1010 CAT III 600V. De voorzieningen hebben een aanraakveilige aansluiting van 4 millimeter.

Reageer op dit artikel