nieuws

Cd voor gebruiker Paal en Perk-route

bouwbreed

leek – Weggebruikers van de N372 krijgen een cd-single cadeau. Met de cd wil de projectorganisatie Paal en Perk-route begrip kweken voor het oponthoud door werkzaamheden aan de aansluiting tussen Leek en de A7. De werkzaamheden beginnen deze maand en worden eind 2005 afgerond. De single heeft als titel �Paal en Perk� en wordt gezongen […]

leek – Weggebruikers van de N372 krijgen een cd-single cadeau. Met de cd wil de projectorganisatie Paal en Perk-route begrip kweken voor het oponthoud door werkzaamheden aan de aansluiting tussen Leek en de A7. De werkzaamheden beginnen deze maand en worden eind 2005 afgerond.

De single heeft als titel �Paal en Perk� en wordt gezongen door zanger en cabaretier Arno van der Heyden. Het is een eigentijds lied in het Gronings waarin de automobilist wordt opgeroepen het wat rustiger aan te doen in het verkeer en rekening te houden met de mensen die aan de weg werken. De eerste cd�s worden op 11 en 12 december aan automobilisten uitgereikt.

De werkzaamheden aan de N372 bestaan uit de aanleg van rotondes en verlenging van de afrit vanaf Groningen. De aanpassingen moeten doorstroming en veiligheid verbeteren.

Reageer op dit artikel