nieuws

BTE Nederland neemt De Meteoor over

bouwbreed Premium

dodewaard – Betonconcern BTE Nederland te Dodewaard heeft De Meteoor uit Rheden overgenomen. Met de aankoop zijn de voormalige dochters van Readymix weer bijeengebracht. BTE is op 30 december ontstaan uit de verkoop van Nederlandse Readymixvestigingen aan Hombergh Holdings. De Meteoor maakte – als dochter van Stelcon – eveneens deel uit van de Readymixgroep. Tot […]

dodewaard – Betonconcern BTE Nederland te Dodewaard heeft De Meteoor uit Rheden overgenomen. Met de aankoop zijn de voormalige dochters van Readymix weer bijeengebracht. BTE is op 30 december ontstaan uit de verkoop van Nederlandse Readymixvestigingen aan Hombergh Holdings. De Meteoor maakte – als dochter van Stelcon – eveneens deel uit van de Readymixgroep. Tot Hombergh behoren naast BTE ook De Hamer, Romein, Kemper Keerwanden, Lodwikus, Oosterhoutse Betoncentrale en Gelissen.

Reageer op dit artikel