nieuws

Afbouwcentrum voor utiliteitsbouw

bouwbreed Premium

den haag – Caudron opent 11 december in Den Haag een afbouwcentrum voor de utiliteitsbouw. In de 400 vierkante meter grote showroom zijn diverse kantoorindelingen te zien. Caudron mikt met zijn afbouwcentrum op de belangstelling van opdrachtgevers en architecten. “Voor het eerst kunnen ze vooraf een indruk krijgen hoe het nieuwe kantoorpand er van binnen […]

den haag – Caudron opent 11 december in Den Haag een afbouwcentrum voor de utiliteitsbouw. In de 400 vierkante meter grote showroom zijn diverse kantoorindelingen te zien.

Caudron mikt met zijn afbouwcentrum op de belangstelling van opdrachtgevers en architecten. “Voor het eerst kunnen ze vooraf een indruk krijgen hoe het nieuwe kantoorpand er van binnen komt uit te zien”, aldus directeur H. Caudron. De opening van zijn centrum zet Caudron luister bij met de aanwezigheid van een nepkoningin.

Reageer op dit artikel