nieuws

Winst Geberit naar 81,3 miljoen euro

bouwbreed Premium

jona – De Zwitserse fabrikant van sanitaire producten Geberit heeft in de eerste negen maanden zijn winst met 14,9 procent opgevoerd tot 81,3 miljoen euro. De omzet steeg met 9,6 procent tot 715 miljoen euro. Geberit verwacht dit jaar de resultaten van 2002 duidelijk te overtreffen. Vorig jaar boekten de Zwitsers op een omzet van […]

jona – De Zwitserse fabrikant van sanitaire producten Geberit heeft in de eerste negen maanden zijn winst met 14,9 procent opgevoerd tot 81,3 miljoen euro. De omzet steeg met 9,6 procent tot 715 miljoen euro. Geberit verwacht dit jaar de resultaten van 2002 duidelijk te overtreffen. Vorig jaar boekten de Zwitsers op een omzet van 826 miljoen een winst van 76,8 miljoen euro.

Reageer op dit artikel