nieuws

Weekamp-deur dertig minuten brandwerend

bouwbreed

dedemsvaart – Weekamp Deuren te Dedemsvaart heeft een nieuwe brandwerende deur, de Stabiel Protect. Het is een vlakke deur met stabilisatievoorziening en een vulling die dertig minuten brandwerend is. De deur is getest door TNO. De Stabiel Protect voldoet aan weerstandsklasse 2 en mag daarom worden toegepast binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De deur is […]

dedemsvaart – Weekamp Deuren te Dedemsvaart heeft een nieuwe brandwerende deur, de Stabiel Protect. Het is een vlakke deur met stabilisatievoorziening en een vulling die dertig minuten brandwerend is. De deur is getest door TNO. De Stabiel Protect voldoet aan weerstandsklasse 2 en mag daarom worden toegepast binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De deur is herkenbaar aan de gele identificatieprop van brandwerendheid in zijkant van de deur.

De deur wordt gemaakt in alle reguliere maten, inclusief de hoogtemaat van 230 centimeter die nu volgens het Bouwbesluit vereist is. Er zijn twee dikten: 40 en 54 millimeter.

Reageer op dit artikel