nieuws

Wavin lijft Ekoplastik definitief in

bouwbreed

hardenberg – Wavin heeft het Tsjechische Ekoplastik definitief ingelijfd. De Europese marktleider in kunststofleidingsystemen verkoopt in Tsjechië al leidingsystemen voor de weg- en waterbouw via verschillende verkoopkantoren, maar heeft daar geen productiefaciliteiten. Volgens Wavin-baas Ph. Houben past de overname dan ook prima in de strategie om een leidende positie in Centraal-Europa op te bouwen. Ook […]

hardenberg – Wavin heeft het Tsjechische Ekoplastik definitief ingelijfd. De Europese marktleider in kunststofleidingsystemen verkoopt in Tsjechië al leidingsystemen voor de weg- en waterbouw via verschillende verkoopkantoren, maar heeft daar geen productiefaciliteiten.

Volgens Wavin-baas Ph. Houben past de overname dan ook prima in de strategie om een leidende positie in Centraal-Europa op te bouwen. Ook wil het bedrijf het productassortiment in de groeiende sanitairmarkt uitbreiden. Ekoplastik past daarin met het uitgebreide assortiment van heet- en koud tapwatersystemen en binnenhuis afvoersystemen. In die takken van sport verwacht Houben dat Ekoplastik snel een centrale rol zal spelen binnen Wavin.

Reageer op dit artikel