nieuws

Vorderingen snelweg A31

bouwbreed Premium

lingen – Even ten oosten van Twente is tussen Lingen en Wietmarschen 7,3 kilometer snelweg toegevoegd aan de A31. Met de oplevering is het gat in de verbinding tussen Emden en het Ruhrgebied geslonken tot 27 kilometer. De voltooiing van de A31 wordt voorgefinancierd door het bedrijfsleven uit zowel Duitsland als Oost-Nederland. Het nieuwe wegvak […]

lingen – Even ten oosten van Twente is tussen Lingen en Wietmarschen 7,3 kilometer snelweg toegevoegd aan de A31. Met de oplevering is het gat in de verbinding tussen Emden en het Ruhrgebied geslonken tot 27 kilometer.

De voltooiing van de A31 wordt voorgefinancierd door het bedrijfsleven uit zowel Duitsland als Oost-Nederland. Het nieuwe wegvak telt twintig kunstwerken.

Aan de resterende 27 kilometer tussen Lingen en Ochtrup wordt momenteel hard gewerkt. De snelweg is voor het noorden en oosten van het land de snelste route naar het industriële hart van Duitsland.

Reageer op dit artikel