nieuws

Van Geel toont nieuwe palletheffer

bouwbreed Premium

tilburg – Heftruckservice Van Geel stelt op de Logistica de nieuwste elektrische pallettruck van Lafis voor. Deze vakbeurs vindt plaats van 11 tot 15 november in de Utrechtse Jaarbeurs. De heffer meet een breedte van 66 centimeter en tilt 2000 kilo. De besturing gebeurt vanaf de disselboom nadat de gebruiker een identificatienummer heeft ingetikt. Het […]

tilburg – Heftruckservice Van Geel stelt op de Logistica de nieuwste elektrische pallettruck van Lafis voor. Deze vakbeurs vindt plaats van 11 tot 15 november in de Utrechtse Jaarbeurs.

De heffer meet een breedte van 66 centimeter en tilt 2000 kilo. De besturing gebeurt vanaf de disselboom nadat de gebruiker een identificatienummer heeft ingetikt. Het weergavescherm informeert over de verschillende servicefuncties, de toestand van de accu en de urenstand. De elektrische pallettruck heeft een vierpuntschassis en ergonomisch afgeronde hoeken.

Reageer op dit artikel