nieuws

Twentsche Kabel zet verlies om in winst

bouwbreed Premium

haaksbergen – Twentsche Kabel verwacht dit jaar netto 10 miljoen euro winst te boeken. Vorig jaar incasseerde het concern uit Haaksbergen nog een verlies van 6,7 miljoen. De Twentenaren zagen in het derde kwartaal de omzet licht afnemen. In vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder zakte de omzet van 90 miljoen euro naar 89 […]

haaksbergen – Twentsche Kabel verwacht dit jaar netto 10 miljoen euro winst te boeken. Vorig jaar incasseerde het concern uit Haaksbergen nog een verlies van 6,7 miljoen.

De Twentenaren zagen in het derde kwartaal de omzet licht afnemen. In vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder zakte de omzet van 90 miljoen euro naar 89 miljoen.

Het bedrijfsresultaat van Twentsche Kabel kwam uit op 4,4 miljoen euro positief tegen een verlies van 2,5 miljoen een jaar eerder. Traditioneel is het derde kwartaal door seizoensinvloeden voor de kabelbranche het zwakste kwartaal van het jaar.

Reageer op dit artikel