nieuws

Topprijzen op Fifth Avenue

bouwbreed Premium

amsterdam – De Kalverstraat in Amsterdam reikt niet verder dan de negentiende plaats op de lijst van duurste winkellocaties per land. De huur van 1640 euro per meter in Nederlands meest prijzige winkelstraat steekt schril af tegen de 7767 euro die op topper Fifth Avenue in New York moet worden betaald. De Champs Elysées in […]

amsterdam – De Kalverstraat in Amsterdam reikt niet verder dan de negentiende plaats op de lijst van duurste winkellocaties per land. De huur van 1640 euro per meter in Nederlands meest prijzige winkelstraat steekt schril af tegen de 7767 euro die op topper Fifth Avenue in New York moet worden betaald. De Champs Elysées in Parijs (6287 euro) en Causeway Bay te Hongkong (4687 euro) zijn na de Fifth Avenue de duurste winkellocaties.

In Europa moet de Kalverstraat de duurste nationale winkelplaatsen van twaalf landen voorrang geven. Slechts in landen als België (de Rue Neuve in Brussel), Portugal (Baixa te Lissabon) en Hongarije (de Váci utca in Boedapest) zijn de winkeliers goedkoper uit.

Reageer op dit artikel