nieuws

Tandheugel platformlift werkt over grote breedte

bouwbreed Premium

parijs – Hydro Mobile, fabrikant van gemotoriseerde werkplatforms uit Canada, presenteerde op de bouwbeurs Batimat in Parijs de Serie F tandheugel platformliften.

De platforms kenmerken zich door hun inzetbaarheid: over een grote breedte (tot 35 meter), op drie verschillende niveaus of om een gevelronding.

De combinatie van flexibiliteit, kracht, eenvoud en stabiliteit van het hydraulische systeem gecombineerd met het tandheugelsysteem zorgt er volgens Hydro Mobile voor dat de Serie F platforms snel en veilig zijn. Daarbij zijn ze snel in elkaar te zetten en vragen ze weinig ruimte op de bouwplaats.

De Serie F is een modulair systeem dat kan worden opgebouwd met één of twee masten of een veelvoud daarvan. Aan één mast kan een 15 meter breed werkplatform worden opgehangen. Ook kunnen aan één mast aan weerszijden twee apart functionerende werkplatforms worden bevestigd. Zo kunnen er met twee masten drie werkplatforms worden gemaakt enzovoort. Alle werkplatforms kunnen dan op verschillende niveaus opereren. Voor de uitzonderlijke breedte van 35 meter werkplatform zijn twee masten nodig. Met een speciaal draaiende element kunnen de werkplatforms ook om bijzondere architectonische vormen van een gevel worden geleid, zoals rondingen en bijzondere hoeken.

Bijzonderheden over afmetingen en capaciteiten staan op www.hydro-mobile.com.

Reageer op dit artikel