nieuws

Sterkos Bouw nieuw in Faber Holding

bouwbreed Premium

leeuwarden – Behalve Kwartspil BV stalen trappen en SDB BV stalen designbruggen, beide gevestigd in Oosterwolde, maakt nu ook Sterkos Bouw BV in Leeuwarden deel uit van de Faber Holding. Sterkos Bouw fabriceert roestvast stalen en glazen balustrades. Met de overname van Sterkos wil Faber met zijn holding completere, hoogwaardiger producten leveren. Sterkos Bouw ontwerpt, […]

leeuwarden – Behalve Kwartspil BV stalen trappen en SDB BV stalen designbruggen, beide gevestigd in Oosterwolde, maakt nu ook Sterkos Bouw BV in Leeuwarden deel uit van de Faber Holding. Sterkos Bouw fabriceert roestvast stalen en glazen balustrades. Met de overname van Sterkos wil Faber met zijn holding completere, hoogwaardiger producten leveren.

Sterkos Bouw ontwerpt, ontwikkelt, produceert en monteert luxe balustraden. Naast eigen systemen wordt veel maatwerk geleverd. Volgens Faber sluiten de activiteiten van de drie bedrijven die onder de holding vallen goed op elkaar aan. “Zo kunnen op de luxe designtrappen en bruggen uitstekend balustraden worden toegepast.”

Reageer op dit artikel