nieuws

Schuifdeur doorstaat strenge brandproef

bouwbreed Premium

edam – De brandwerende automatische schuifdeur van Advanced Door Care voldoet bij brand aan de 60 minuten-eis. Daardoor kan de schuifdeur worden toegepast op plaatsen waar dat voorheen niet mogelijk was. Tijdens testen bleek de schuifdeur diverse strenge Nederlandse en Europese brandtesten goed te doorstaan. De geteste constructie had een dagmaat van 3 meter en […]

edam – De brandwerende automatische schuifdeur van Advanced Door Care voldoet bij brand aan de 60 minuten-eis. Daardoor kan de schuifdeur worden toegepast op plaatsen waar dat voorheen niet mogelijk was. Tijdens testen bleek de schuifdeur diverse strenge Nederlandse en Europese brandtesten goed te doorstaan. De geteste constructie had een dagmaat van 3 meter en hield het ruim 90 minuten vol. Gekozen was voor stalen profielen met glazen invulling.

Reageer op dit artikel