nieuws

Rolscherm Hoefnagels uit technisch textiel

bouwbreed

tilburg – Hoefnagels Brand- en Bedrijfsdeuren levert met de Firescreen 72 een brandwerend rolscherm met de goedkeuring van TNO. Het Tilburgse product voldoet volgens de fabrikant aan de eisen van het Bouwbesluit. De Firescreen 72 is een verticaal zakkend scherm uit technisch textiel. Het is vlamdicht en de stralingsweerstand is conform NEN 6069. Het brandwerende […]

tilburg – Hoefnagels Brand- en Bedrijfsdeuren levert met de Firescreen 72 een brandwerend rolscherm met de goedkeuring van TNO. Het Tilburgse product voldoet volgens de fabrikant aan de eisen van het Bouwbesluit. De Firescreen 72 is een verticaal zakkend scherm uit technisch textiel. Het is vlamdicht en de stralingsweerstand is conform NEN 6069. Het brandwerende rolscherm verdeelt bijvoorbeeld kantoren en openbare ruimten bij brand in compartimenten. De fabrikant beveelt het aan als alternatief voor traditionele brandscheidingen als rolluiken en schuifdeuren. Hoefnagels levert de Firescreen in een fail-safe uitvoering wat betekent dat het scherm ook bij stroomuitval altijd sluit.

Reageer op dit artikel