nieuws

Repair Stick eist weinig, herstelt veel

bouwbreed Premium

den haag – Griffon introduceert de Epoxy Repair Stick. Het is een tweecomponenten kneedmassa voor (nood)reparaties en het dichten van lekken, gaten en scheuren in bijvoorbeeld dakgoten, leidingen, radiatoren of afvoerbuizen. Het materiaal is zonder gereedschap te verwerken. Het kan binnen en buiten worden gebruikt, zelfs als de ondergrond vochtig is. Na uitharding is boren, […]

den haag – Griffon introduceert de Epoxy Repair Stick. Het is een tweecomponenten kneedmassa voor (nood)reparaties en het dichten van lekken, gaten en scheuren in bijvoorbeeld dakgoten, leidingen, radiatoren of afvoerbuizen.

Het materiaal is zonder gereedschap te verwerken. Het kan binnen en buiten worden gebruikt, zelfs als de ondergrond vochtig is. Na uitharding is boren, zagen, schuren en verven mogelijk.

De Epoxy Repair hecht op onder andere metaal, hout, kunststof en beton. Het kan beschadigingen herstellen aan producten van hout, beton en bakstenen muren. Toepassing als vloeibare plug is ook een optie.

Reageer op dit artikel