nieuws

Projectbureau: hoger beroep fietsbrug

bouwbreed

breda – De strijd over de nieuwe fiets- en voetgangersbrug tussen Breda en Prinsenbeek krijgt opnieuw een vervolg. Het projectbureau hsl-A16 gaat in hoger beroep tegen de uitspraak van de rechter in Breda. Die bepaalde eerder deze maand dat de oude fietsbrug met hellingbanen voorlopig nog niet mag worden gesloopt totdat de nieuwe fietsbrug veiliger […]

breda – De strijd over de nieuwe fiets- en voetgangersbrug tussen Breda en Prinsenbeek krijgt opnieuw een vervolg. Het projectbureau hsl-A16 gaat in hoger beroep tegen de uitspraak van de rechter in Breda.

Die bepaalde eerder deze maand dat de oude fietsbrug met hellingbanen voorlopig nog niet mag worden gesloopt totdat de nieuwe fietsbrug veiliger is gemaakt. Bewoners hadden de zaak aangespannen omdat ze de steile roltrappen van de nieuwe brug gevaarlijk vinden.

In afwachting van de afhandeling van het beroep gaat het projectbureau hsl wel tijdelijke maatregelen nemen. Gedacht wordt aan tijdelijke hellingbanen of aanpassingen aan de trappen.

Reageer op dit artikel