nieuws

Oefencentrum voor brandweer in Beilen

bouwbreed Premium

beilen – Het is een strijd geweest tussen twee Drentse gemeenten: het nieuwe oefencentrum van de noordelijke brandweer komt in Beilen. De locatie wordt het bedrijventerrein VAM Tweesporenland. Hoogeveen, de meest serieuze tegenkandidaat, heeft met deze keuze het nakijken. Het belangrijkste voordeel van Beilen is de directe aanwezigheid van vuilverwerker VAM. Het centrum wordt een […]

beilen – Het is een strijd geweest tussen twee Drentse gemeenten: het nieuwe oefencentrum van de noordelijke brandweer komt in Beilen. De locatie wordt het bedrijventerrein VAM Tweesporenland. Hoogeveen, de meest serieuze tegenkandidaat, heeft met deze keuze het nakijken. Het belangrijkste voordeel van Beilen is de directe aanwezigheid van vuilverwerker VAM. Het centrum wordt een grootschalig oefengebied voor alle noordelijke brandweerkorpsen.

Reageer op dit artikel