nieuws

Novenco verandert naam in York Novenco

bouwbreed Premium

bergschenhoek – Fabrikant van luchtbehandelaars en brandbestrijders Novenco heet voortaan York Novenco. De onderneming ressorteert sinds 1999 onder York International. Met de naamsverandering combineert de van oorsprong Deense fabrikant de eigen naam met die van York. Het bedrijf met de nieuwe naam brengt de producten en systemen onder in de kernactiviteiten Novenco HVAC Land, Hi-Press […]

bergschenhoek – Fabrikant van luchtbehandelaars en brandbestrijders Novenco heet voortaan York Novenco. De onderneming ressorteert sinds 1999 onder York International. Met de naamsverandering combineert de van oorsprong Deense fabrikant de eigen naam met die van York. Het bedrijf met de nieuwe naam brengt de producten en systemen onder in de kernactiviteiten Novenco HVAC Land, Hi-Press HVAC Marine, Fire Fighting en Service & Parts.

Reageer op dit artikel