nieuws

Miljoenenproject nieuwbouw Echt

bouwbreed

echt – Enkele grote winkels in Echt verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe winkels, appartementen, horeca en ondergrondse parkeergarages. De reconstructie kost 16 miljoen euro. Er komen 58 koop- en huurappartementen. Gedacht wordt ook aan 900 vierkante meter commerciële ruimte. De gemeente wil binnen een jaar beginnen met de bouw, afhankelijk van de subsidie […]

echt – Enkele grote winkels in Echt verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe winkels, appartementen, horeca en ondergrondse parkeergarages. De reconstructie kost 16 miljoen euro. Er komen 58 koop- en huurappartementen. Gedacht wordt ook aan 900 vierkante meter commerciële ruimte. De gemeente wil binnen een jaar beginnen met de bouw, afhankelijk van de subsidie van de provincie Limburg.

Reageer op dit artikel