nieuws

Masterplan voor Tilburgse campus

bouwbreed Premium

tilburg – Het Tilburgse college van B en W heeft ingestemd met een masterplan voor het gebied Stappegoor aan de zuidkant van de stad. Stappegoor moet uitgroeien tot een centrum voor sport, onderwijs en vrijetijd met de naam Campus+. In het gebied zijn nu al verschillende onderwijsinstellingen en sportfaciliteiten gevestigd, waaronder het Willem II-stadion. Het […]

tilburg – Het Tilburgse college van B en W heeft ingestemd met een masterplan voor het gebied Stappegoor aan de zuidkant van de stad. Stappegoor moet uitgroeien tot een centrum voor sport, onderwijs en vrijetijd met de naam Campus+.

In het gebied zijn nu al verschillende onderwijsinstellingen en sportfaciliteiten gevestigd, waaronder het Willem II-stadion. Het plan voorziet in 700 woningen, een megabioscoop, een dubbele sporthal en een schaatsbaan.

Reageer op dit artikel