nieuws

Lijmstrip hecht op poedercoating

bouwbreed Premium

zoetermeer – Viba levert nieuwe lijmstrips, die hechten op gepoedercoate oppervlakken zoals gevelplaten. Poedercoating heeft in het algemeen als nadeel dat lijmen er moeizaam op hechten. Vaak is een speciale voorbehandeling nodig, zoals primen of schuren. Bij gebruik van de nieuwe serie 3M VHB tapes hoeft dat niet. Deze lijmstrips zorgen volgens Viba voor een […]

zoetermeer – Viba levert nieuwe lijmstrips, die hechten op gepoedercoate oppervlakken zoals gevelplaten. Poedercoating heeft in het algemeen als nadeel dat lijmen er moeizaam op hechten. Vaak is een speciale voorbehandeling nodig, zoals primen of schuren. Bij gebruik van de nieuwe serie 3M VHB tapes hoeft dat niet. Deze lijmstrips zorgen volgens Viba voor een zeer sterke hechting doordat het acrylaat doordringt tot in alle poriën van het oppervlak.

De grijskleurige strips zijn verkrijgbaar in 0,6, 1,1 en 1,5 millimeter dikte.

Reageer op dit artikel