nieuws

Interfurn sleept reeks miljoenenorders binnen

bouwbreed Premium

winschoten – Interieurbouwbedrijf Interfurn uit Winschoten heeft in korte tijd een reeks miljoenenorders binnengesleept.

Het betreft onder meer de inrichting van een nieuw laboratorium in het Universitair Medisch Centrum in Nijmegen, een nieuwbouwproject in het Medisch Centrum Leeuwarden, de inrichting van een klinisch/chemisch laboratorium in het Sint Anna Ziekenhuis in Geldrop en de ombouw van een ziekenhuis in Amstelveen.

In totaal is met de nieuwe orders 7,8 miljoen euro gemoeid.

Bij Interfurn gaat 2003, ondanks de algemene malaise in de bouw, in de boeken als een aboluut topjaar en ook de orderportefeuille voor de eerste helft van 2004 is al goed gevuld.

Op stapel staan onder meer de complete inrichting van de nieuwe Apotheek Scheemda, een verpleeginstelling in Beetsterzwaag en gezondheidscentra in Winsum, Sassenheim en Badhoevedorp.

De door Interfurn verzorgde inrichting van de nieuwbouw van het ziekenhuis in Hoorn en het Hospitaal Lievensberg in Bergen op Zoom worden binnenkort officieel opgeleverd.

Interfurn behoort inmiddels tot de topvijf van Nederland als het gaat om specialistische interieurbouw van laboratoria, ziekenhuizen, apotheken en zorgcentra. Met name het compleet digitaal aangestuurde machinepark van Interfurn, waardoor in korte tijd veel werk kan worden verzet, wordt door het bedrijf zelf gezien als sterkste troef.

Reageer op dit artikel