nieuws

Innovatieprijs voor Brugman Radiatoren

bouwbreed Premium

enschede – Brugman Radiatoren is winnaar van de innovatieprijs van de provincie Overijssel. De award ging naar Tubbergen vanwege een verwarmings- en ventilatiesysteem met de mogelijkheid warmte terug te winnen. De Innovation Award is ingesteld door de provincie Overijssel en de Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland. Tot de acht genomineerden behoorden bedrijven als de TEHA Elementengroep en Airosonic […]

enschede – Brugman Radiatoren is winnaar van de innovatieprijs van de provincie Overijssel. De award ging naar Tubbergen vanwege een verwarmings- en ventilatiesysteem met de mogelijkheid warmte terug te winnen.

De Innovation Award is ingesteld door de provincie Overijssel en de Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland.

Tot de acht genomineerden behoorden bedrijven als de TEHA Elementengroep en Airosonic International.

De winnende inzending van Brugman Radiatoren betreft de Climarad die voortdurend de binnenlucht meet op onder andere temperatuur, vervuiling en vochtigheid.

Uit de combinatie van de gegevens volgt de opdracht te ventileren of te verwarmen. Een warmtewisselaar beperkt het energiegebrek.

Reageer op dit artikel