nieuws

Hydraulische demper vangt forse stoten op

bouwbreed

hoofddorp – Het Duitse Weforma en het Britse Oleo ontwikkelden hydraulische stootdempers die forse stootkrachten in bruggen, liften en kranen opvangen. Zodra de massa op de stootkap drukt verdringt de zuiger de olie via boringen in de drukbuis. De olie absorbeert de energie die bij de botsing vrijkomt en zet die om in warmte. De […]

hoofddorp – Het Duitse Weforma en het Britse Oleo ontwikkelden hydraulische stootdempers die forse stootkrachten in bruggen, liften en kranen opvangen. Zodra de massa op de stootkap drukt verdringt de zuiger de olie via boringen in de drukbuis. De olie absorbeert de energie die bij de botsing vrijkomt en zet die om in warmte. De buitenwand geeft de warmte af aan de omgeving. Pneu/tec uit Hoofddorp levert de LDS-dempers. Afhankelijk van de serie vangen die krachten op van 50, 80 en 120 kilonewton.

Reageer op dit artikel