nieuws

Geld beschikbaar voor verkeersveilige N207

bouwbreed Premium

den haag – De provincie Noord-Holland trekt 9 miljoen euro uit voor het verkeersveilig maken van de N207. Het gaat om het deel tussen Hillegom en Leimuiden. De maatregelen omvatten een fysieke scheiding van de rijstroken en aanpassing van de bebording, verlichting en markeringen. Vanwege de urgentie moet de uitvoering op korte termijn gebeuren. De […]

den haag – De provincie Noord-Holland trekt 9 miljoen euro uit voor het verkeersveilig maken van de N207. Het gaat om het deel tussen Hillegom en Leimuiden. De maatregelen omvatten een fysieke scheiding van de rijstroken en aanpassing van de bebording, verlichting en markeringen. Vanwege de urgentie moet de uitvoering op korte termijn gebeuren.

De N207 is een van de zeven infrastructuurprojecten waaraan het college van GS kredieten toekende. De projecten maken deel uit van het Provinciaal Meerjarenprogramma Infrastructuur. Zo werd onder andere geld uitgetrokken voor de reconstructie van de N242 en de aanleg van een vrije busbaan tussen Alkmaar en Heerhugowaard.

Reageer op dit artikel