nieuws

Flexibele vlakbandleiding geleidt hoge vermogens

bouwbreed

capelle aan de ijssel – Extra kracht voor flexibele installaties zegt het Duitse Wieland te bieden met de nieuwe vlakbandleiding gesis NRG. Isolectra uit Capelle aan de IJssel importeert deze �flexibele stroomrail�. Deze centrale stroomvoorziening is te gebruiken met het connectorsysteem gesis CON. Het is een alternatief voor de starre stroomrails waarmee tot nog toe […]

capelle aan de ijssel – Extra kracht voor flexibele installaties zegt het Duitse Wieland te bieden met de nieuwe vlakbandleiding gesis NRG. Isolectra uit Capelle aan de IJssel importeert deze �flexibele stroomrail�.

Deze centrale stroomvoorziening is te gebruiken met het connectorsysteem gesis CON. Het is een alternatief voor de starre stroomrails waarmee tot nog toe applicaties die een hoog vermogen afnemen van energie worden voorzien. Dat systeem laat weinig wijzigingen of uitbreidingen toe. Met gesis NRG kan de installateur zonder de leiding te onderbreken met adapters op elke plek aftakkingen maken en later de installatie uitbreiden.

De vlakband heeft vijf aders van 10 of van 16 kwadraat en kan onder meer in bestaande kabelgoten worden gelegd. De leiding voegt zich naar het architectonisch ontwerp.

Zogeheten V-schroeven worden door de mantel van de vlakbandleiding gedraaid om contact te maken met de aders.

Het systeeem voorziet de aangesloten apparatuur direct van energie en spaart zo kabellengte en installatiekosten. Het systeem is bedoeld voor stroomsterktes van 16 tot 63 ampère.

Reageer op dit artikel