nieuws

Filipov gaat het kalmer aan doen bij Terex

bouwbreed Premium

den haag – Fil Filipov treedt per 1 januari 2004 terug als CEO van Terex Cranes. Hij blijft via zijn eigen adviesbureau wel speciale projecten voor Terex doen en blijft als voorzitter van de raad van commissarissen toezichthouder bij de Tsjechische vrachtwagenfabriek Tatra. Filipov werkte eerder onder meer bij International Harvester en bij Case als […]

den haag – Fil Filipov treedt per 1 januari 2004 terug als CEO van Terex Cranes. Hij blijft via zijn eigen adviesbureau wel speciale projecten voor Terex doen en blijft als voorzitter van de raad van commissarissen toezichthouder bij de Tsjechische vrachtwagenfabriek Tatra. Filipov werkte eerder onder meer bij International Harvester en bij Case als vice-president van de bouwmachinedivisie in Europa.

Reageer op dit artikel