nieuws

FEM nodigt Spaanse heftruckbouwer uit

bouwbreed

manresa – De Europese federatie voor het verladen van materialen (FEM) ziet graag dat de Spaanse materieelbouwer Ausa zitting neemt in de uitvoeringscommissie. De FEM harmoniseert de normen voor veiligheid, ergonomie en milieu voor onder meer vorkheftrucks en overlegt daarvoor ook met soortgelijke organisaties in de Verenigde Staten en Japan. Ausa is onder meer fabrikant van […]

manresa – De Europese federatie voor het verladen van materialen (FEM) ziet graag dat de Spaanse materieelbouwer Ausa zitting neemt in de uitvoeringscommissie. De FEM harmoniseert de normen voor veiligheid, ergonomie en milieu voor onder meer vorkheftrucks en overlegt daarvoor ook met soortgelijke organisaties in de Verenigde Staten en Japan. Ausa is onder meer fabrikant van vorkheffers.

Reageer op dit artikel