nieuws

Deutsche Bank verkoopt vastgoed

bouwbreed

frankfurt – De Deutsche Bank heeft 1,04 miljard euro aan vastgoed verkocht aan investeringsmaatschappij Blackstone. Duitslands grootste bank zal de gebouwen grotendeels blijven gebruiken als huurder. “De transactie is een nieuwe stap ons meer te concentreren op kernactiviteiten”, aldus A. Wieandt, hoofd corporate investments. “We bekijken of nog meer vastgoed is af te stoten.” De […]

frankfurt – De Deutsche Bank heeft 1,04 miljard euro aan vastgoed verkocht aan investeringsmaatschappij Blackstone. Duitslands grootste bank zal de gebouwen grotendeels blijven gebruiken als huurder. “De transactie is een nieuwe stap ons meer te concentreren op kernactiviteiten”, aldus A. Wieandt, hoofd corporate investments. “We bekijken of nog meer vastgoed is af te stoten.” De verkochte gebouwen bevinden zich in negen landen en hebben een verhuurbaar oppervlak van 490.000 vierkante meter. De panden staan in enkele grote Duitse steden en in Brussel, Barcelona en Milaan.

Reageer op dit artikel