nieuws

Burg-afvalcontainer met 42 kubieke meter inhoud

bouwbreed Premium

amsterdam – De afvalcontainer van Burg uit Pijnacker heeft een inhoud van 42 kubieke meter en bestaat uit onder meer 2 millimeter dikke Domex-plaat. Inwendig komen de maten op 7300 bij 2400 bij 2400 millimeter. Dwarsliggers, zijwandversterking en achterportaal zijn van Domex U-profiel. De voorwand heeft een ingebouwd A-juk en twee aanrijkokers. De bovenrand bestaat […]

amsterdam – De afvalcontainer van Burg uit Pijnacker heeft een inhoud van 42 kubieke meter en bestaat uit onder meer 2 millimeter dikke Domex-plaat. Inwendig komen de maten op 7300 bij 2400 bij 2400 millimeter. Dwarsliggers, zijwandversterking en achterportaal zijn van Domex U-profiel. De voorwand heeft een ingebouwd A-juk en twee aanrijkokers. De bovenrand bestaat uit een speciaal gezet Domex-profiel. Ook van Domex zijn de zijwandliggers en -staanders. Burg last aan de linkervoorwand een trapje en voorziet de container van touwhaken en profielen voor spanbanden. Uitwendig wordt de container gestraald, gegrond en gecoat met een platinagrijze zinkfosfaatverf.

Reageer op dit artikel