nieuws

Brabanthallen nog dit jaar aanbesteed

bouwbreed

den bosch – De uitbreiding van de Brabanthallen kan nog dit jaar worden aanbesteed. De gemeente Den Bosch en Libéma BV hebben hierover een overeenkomst getekend. Begin volgend jaar selecteren de gemeente en Libéma een bedrijf dat dan in april aan de slag kan. De hallen worden met 15.000 vierkante meter bruto vloeroppervlak uitgebreid, de […]

den bosch – De uitbreiding van de Brabanthallen kan nog dit jaar worden aanbesteed. De gemeente Den Bosch en Libéma BV hebben hierover een overeenkomst getekend. Begin volgend jaar selecteren de gemeente en Libéma een bedrijf dat dan in april aan de slag kan. De hallen worden met 15.000 vierkante meter bruto vloeroppervlak uitgebreid, de bestaande hallen worden ingrijpend gerenoveerd. Voor de aanbesteding hebben zich al tientallen bedrijven gemeld. Binnen een maand volgt een publicatie met het eisenpakket.

Reageer op dit artikel