nieuws

Bangkok nieuwe vestiging Haskoning

bouwbreed Premium

bangkok – Het Nijmeegse ingenieursbureau Haskoning opent morgen een kantoor in Bangkok. Vanuit de vestiging worden tien landen in het zuidoosten van Azië bediend. Scepter over het hoofdkantoor van Royal Haskoning Asia zwaait directeur K. Willemse. Vanuit Bangkok gaat Haskoning vooral aan de slag op de terreinen bouw, ruimtelijke ontwikkeling en infrastructuur. Ook op het […]

bangkok – Het Nijmeegse ingenieursbureau Haskoning opent morgen een kantoor in Bangkok. Vanuit de vestiging worden tien landen in het zuidoosten van Azië bediend. Scepter over het hoofdkantoor van Royal Haskoning Asia zwaait directeur K. Willemse.

Vanuit Bangkok gaat Haskoning vooral aan de slag op de terreinen bouw, ruimtelijke ontwikkeling en infrastructuur. Ook op het programma staan installatietechniek, milieu en water.

Reageer op dit artikel