nieuws

Acin levert nieuwe Rotronic-transmitters

bouwbreed

rijswijk – De nieuwe M-serie vocht- en temperatuurtranmitters van Rotronic dragen met behulp van de zogeheten HygroClip en een nieuwe ASIC-chip digitaal meetsignalen over. Acin uit Rijswijk levert deze Zwitserse producten voor het meten en controleren van vocht en temperatuur in drie uitvoeringen. De transmitters kunnen onder meer in gebouwbeheersystemen worden gebruikt.

rijswijk – De nieuwe M-serie vocht- en temperatuurtranmitters van Rotronic dragen met behulp van de zogeheten HygroClip en een nieuwe ASIC-chip digitaal meetsignalen over. Acin uit Rijswijk levert deze Zwitserse producten voor het meten en controleren van vocht en temperatuur in drie uitvoeringen. De transmitters kunnen onder meer in gebouwbeheersystemen worden gebruikt.

Reageer op dit artikel