nieuws

Aanbestedingsfase kan vaak korter

bouwbreed Premium

leuvenheim – Fokkens Bouwadvies zegt een nieuwe werkwijze te hebben ontwikkeld waardoor de aanbestedingsfase aaanzienlijk wordt verkort. Besparingen worden behaald doordat de hoeveelheden al zijn uit te rekenen, terwijl de architect nog werkt aan de besteksstukken. Ook de aannemers kunnen daardoor sneller werken omdat een deel van hun aanbestedingswerk al is gedaan.

leuvenheim – Fokkens Bouwadvies zegt een nieuwe werkwijze te hebben ontwikkeld waardoor de aanbestedingsfase aaanzienlijk wordt verkort. Besparingen worden behaald doordat de hoeveelheden al zijn uit te rekenen, terwijl de architect nog werkt aan de besteksstukken. Ook de aannemers kunnen daardoor sneller werken omdat een deel van hun aanbestedingswerk al is gedaan.

Reageer op dit artikel