nieuws

Verzoek om tweede woning in achtertuin

bouwbreed Premium

sint­pancras ­ Veertig bewoners van Sint­Pancras willen een tweede woning in hun achtertuin bouwen. Zij dienden hiervoor een verzoek in bij de gemeente Langedijk. De gemeente bestudeert de plannen. H.P. van Veen is één van de huiseigenaren. “Ik wil graag de mogelijkheid scheppen voor mijn dochter een eigen woning te bouwen”, verklaart hij.”Dat is bij […]

sint­pancras ­ Veertig bewoners van Sint­Pancras willen een tweede woning in hun achtertuin bouwen. Zij dienden hiervoor een verzoek in bij de gemeente Langedijk. De gemeente bestudeert de plannen. H.P. van Veen is één van de huiseigenaren. “Ik wil graag de mogelijkheid scheppen voor mijn dochter een eigen woning te bouwen”, verklaart hij.”Dat is bij de meeste buurtbewoners het geval. Het zijn allemaal wat oudere mensen die hun achtertuin beschikbaar willen stellen voor een starterswoning voor hun kinderen.

Reageer op dit artikel