nieuws

Suikerfabriek Halfweg wordt megabioscoop

bouwbreed Premium

halfweg – In de oude suikerfabriek van CSM in Halfweg komt een bioscoop met achttien zalen en vijfduizend stoelen. Het project van Projectontwikkelaar Cobraspen en Wolff Cinema Groep moet in 2006 klaar zijn. Partijen vinden het plan goed passen binnen de uitbreiding van Schiphol, de verstedelijking vanuit Amsterdam-West en de groei van het Westelijk Havengebied. […]

halfweg – In de oude suikerfabriek van CSM in Halfweg komt een bioscoop met achttien zalen en vijfduizend stoelen. Het project van Projectontwikkelaar Cobraspen en Wolff Cinema Groep moet in 2006 klaar zijn. Partijen vinden het plan goed passen binnen de uitbreiding van Schiphol, de verstedelijking vanuit Amsterdam-West en de groei van het Westelijk Havengebied. De suikerfabriek in Halfweg staat op 100.000 vierkante meter grond. Dat is ongeveer eenderde van het grondgebied van het dorp.

Reageer op dit artikel