nieuws

Staalvezel Fortfiber met laagje koper

bouwbreed Premium

diest – Fortius uit het Belgische Diest introduceert de staalvezel Fortfiber FXC. De nieuwe staalvezel is gecoat met een laagje koper. De Fortfiber staalvezel wordt gebruikt in plaats van wapeningsnetten in industrievloeren, waterdichte kelders en prefab elementen. Ze verhogen de draagkracht door een herverdeling van de krachten. Tevens verminderen ze de scheurvorming in het beton […]

diest – Fortius uit het Belgische Diest introduceert de staalvezel Fortfiber FXC. De nieuwe staalvezel is gecoat met een laagje koper.

De Fortfiber staalvezel wordt gebruikt in plaats van wapeningsnetten in industrievloeren, waterdichte kelders en prefab elementen. Ze verhogen de draagkracht door een herverdeling van de krachten. Tevens verminderen ze de scheurvorming in het beton en verhogen ze de slagvastheid van het beton.

De staalvezel wordt rechtstreeks in de betonmixer toegevoegd. Omdat er geen wapeningsnetten behoeven te worden geplaatst, is er een kortere uitvoeringstijd.

Reageer op dit artikel