nieuws

Sonacoustic voor de vlakke wandafwerking

bouwbreed Premium

amstelveen – Asona Benelux introduceert Sonacoustic, een zeer vlakke akoestische plafond- en wandafwerking. Net als zijn broertje Sonaspray wordt deze pleister gespoten, zodat er naadloze afwerkingen mee kunnen worden gemaakt. De basis van beide spuitpleisters is cellulosevezel. Het nieuwe Sonacoustic onderscheidt zich door een fijnere structuur, waardoor een zeer vlak en strak uiterlijk wordt verkregen. […]

amstelveen – Asona Benelux introduceert Sonacoustic, een zeer vlakke akoestische plafond- en wandafwerking. Net als zijn broertje Sonaspray wordt deze pleister gespoten, zodat er naadloze afwerkingen mee kunnen worden gemaakt. De basis van beide spuitpleisters is cellulosevezel. Het nieuwe Sonacoustic onderscheidt zich door een fijnere structuur, waardoor een zeer vlak en strak uiterlijk wordt verkregen. De akoestische kwaliteit gaat daarbij niet verloren. Volgens Asona is het product ontwikkeld vanwege de grote vraag van architecten naar een zo glad mogelijk afwerkmateriaal.

Sonacoustic kan op iedere gebruikelijke ondergrond in dikten vanaf 8 mm worden toegepast.

Reageer op dit artikel