nieuws

Sniffer-bc spoort met gemak gas op

bouwbreed

eindhoven – De gaslekzoeker Sniffer-bc van Euro-index spoort met gemak hoge concentraties brandbaar gas op, meldt importeur A.J. Steenkist-Rooijmans BV. Het apparaatje is recent in het assortiment opgenomen. De Sniffer detecteert kleine en hoge concentraties brandbaar gas. Een groen, geel of rood oplichtend lampje geeft de aanwezige concentraties aan. Daarnaast geeft de Sniffer een akoestisch […]

eindhoven – De gaslekzoeker Sniffer-bc van Euro-index spoort met gemak hoge concentraties brandbaar gas op, meldt importeur A.J. Steenkist-Rooijmans BV. Het apparaatje is recent in het assortiment opgenomen.

De Sniffer detecteert kleine en hoge concentraties brandbaar gas. Een groen, geel of rood oplichtend lampje geeft de aanwezige concentraties aan. Daarnaast geeft de Sniffer een akoestisch signaal af.

Het apparaat meet 60 x 10 x 18 millimeter en weegt slechts 150 gram. Het past daarom prima in de borstzak.

De Sniffer kan worden gebruikt in ruimtes met een temperatuur van tussen de 5 en 40 graden Celsius. Er is een uitvoering met batterijen en één met accu�s en een lader. De oplaadtijd bedraagt twaalf tot veertien uur.

Reageer op dit artikel