nieuws

Siemens introduceert Prestige kaartlezers

bouwbreed Premium

den haag – De nieuwe Prestige kaartlezers van Siemens Building Technologies zijn bedoeld voor bijvoorbeeld toegangscontrole en registratie van de werktijd. Deze komen in drie versies en lezen zonder contact te maken met de pas. Siemens levert onder meer een versie zonder geheugen die een deurslot bedient. Er is ook een versie met geheugen die […]

den haag – De nieuwe Prestige kaartlezers van Siemens Building Technologies zijn bedoeld voor bijvoorbeeld toegangscontrole en registratie van de werktijd. Deze komen in drie versies en lezen zonder contact te maken met de pas. Siemens levert onder meer een versie zonder geheugen die een deurslot bedient. Er is ook een versie met geheugen die via een LAN-netwerk de toegang controleert.

Een speciale verwarming houdt kaartlezers die buiten worden gebruikt op temperatuur. Een muursteun zet de lezer onder een hoek van 15 graden.

Reageer op dit artikel