nieuws

Romazo

bouwbreed Premium

Www.romazo.nl is de nieuwe website van de Vereniging van Rolluiken-, Markiezen- en Zonweringbedrijven te Nieuwegein. Particulieren en bedrijven vinden er alle informatie over zonwering en beveiligingsrolluiken. Er is een dealerlijst en een klachtenformulier. Een besloten gedeelte is alleen voor leden bestemd. Dit deel heeft ten doel kennis binnen de branche uit te wisselen.

Www.romazo.nl is de nieuwe website van de Vereniging van Rolluiken-, Markiezen- en Zonweringbedrijven te Nieuwegein. Particulieren en bedrijven vinden er alle informatie over zonwering en beveiligingsrolluiken. Er is een dealerlijst en een klachtenformulier. Een besloten gedeelte is alleen voor leden bestemd. Dit deel heeft ten doel kennis binnen de branche uit te wisselen.

Reageer op dit artikel