nieuws

Readymix in greep van cementreuzen

bouwbreed

bonn ­ De bouwstoffenconcerns Heidelberg Cement, Holcim en RMC voeren gezamenlijk vooroverleg met de Duitse mededingingsautoriteit over de verkoop van Readymix. De Frankfurter bankier Metzler neemt ook deel aan de gesprekken. Volgens G. Hirth van cementgroep Schwenk zal het Kartellamt niet kunnen toestaan dat RMC heel Readymix van de hand doet aan slechts één partij. […]

bonn ­ De bouwstoffenconcerns Heidelberg Cement, Holcim en RMC voeren gezamenlijk vooroverleg met de Duitse mededingingsautoriteit over de verkoop van Readymix. De Frankfurter bankier Metzler neemt ook deel aan de gesprekken. Volgens G. Hirth van cementgroep Schwenk zal het Kartellamt niet kunnen toestaan dat RMC heel Readymix van de hand doet aan slechts één partij. Schwenk zelf heeft belangstelling voor enkele bedrijfsonderdelen. Wat RMC betreft komt het leeuwendeel van Readymix in handen van Heidelberg Cement en het Zwitserse Holcim. Het personeel van het opgejaagde bouwstoffenconcern uit Ratingen probeert het uiteenvallen van de onderneming te voorkomen.

Reageer op dit artikel