nieuws

Pleidooi voor meer stationsstallingen

bouwbreed

DEN HAAG – De Fietsersbond vraagt de Tweede Kamer “met klem” 73 miljoen euro extra te reserveren om stationsstallingen in Nederland op te knappen en uit te breiden. Door een budgettekort dreigen veel stallingen op grotere stations niet meer aangepakt te worden. Minister Peijs (verkeer) is bereid vanaf 2008 extra geld te investeren, maar dat […]

DEN HAAG – De Fietsersbond vraagt de Tweede Kamer “met klem” 73 miljoen euro extra te reserveren om stationsstallingen in Nederland op te knappen en uit te breiden. Door een budgettekort dreigen veel stallingen op grotere stations niet meer aangepakt te worden. Minister Peijs (verkeer) is bereid vanaf 2008 extra geld te investeren, maar dat is volgens de bond “nog onvoldoende en te laat”.

De fietslobby komt een week voor de behandeling van de begroting van Verkeer en Waterstaat. De Fietsersbond biedt vandaag in Den Haag een petitie aan.

Reageer op dit artikel