nieuws

Plasmacluster HVAC maakt lucht rookvrij

bouwbreed Premium

ijmuiden – Vanaf 1 januari 2004 is een rookvrije werkplek wettelijk verplicht. Vanaf die datum bepaalt de tabakswet dat werknemers geen hinder door roken van anderen mogen ondervinden. HVAC Nederland uit IJmuiden houdt werkplekken vrij van rook met de plasmacluster luchtreiniger. Die reinigt de lucht met een apart HEPA- en koolstoffilter en met zuurstof- en […]

ijmuiden – Vanaf 1 januari 2004 is een rookvrije werkplek wettelijk verplicht. Vanaf die datum bepaalt de tabakswet dat werknemers geen hinder door roken van anderen mogen ondervinden. HVAC Nederland uit IJmuiden houdt werkplekken vrij van rook met de plasmacluster luchtreiniger. Die reinigt de lucht met een apart HEPA- en koolstoffilter en met zuurstof- en waterstofionen. Het filter vangt nagenoeg alle stofdeeltjes, pollen, bacteriën en andere stoffen die allergische reacties teweeg kunnen brengen. Afhankelijk van het model gaan de filters 2 tot 5 jaar mee. HVAC levert vier op afstand bediende modellen voor een oppervlakte van 15 tot 62 vierkante meter. De toestellen zijn te koppelen en kunnen zo grote oppervlakten schoonhouden.

Reageer op dit artikel